Afbalancering

For at kunne leve op til den konstante udvikling i branchen som gør at vi kan udbyde den mest professionelle, samt sikre service som garanterer din sikkerhed i trafikken, sørger vi altid for at erhverve os de nyeste maskiner i branchen.

Hunter Road Force Elite

Gummiværkstedet skiller sig ud fra mange autoværksteder på netop dette punkt. Med vores nyeste teknologi Hunter Road Force Elite er der mange fordele ved at vælge vores service til at sikre dig i trafikken.

Hunter Road Force Elite er den hurtigste diagnosticerende afbalanceringsmaskine på markedet. Med denne nye prisvindende innovation kan vi bl.a. garantere alle vores kunder:

  • Afbalancering på blot 70 sekunder
  • Lyn hurtig diagnostik og balancering ved hjælp af SmartSpot’s hurtige vægtplacering
  • Sikre korrekt centrering med patenteret automatisk CenteringCheck
  • Prisvindende hurtig diagnostik af vibrationsproblemer, som traditionelle værksteder ikke kan identificere
  • Knivskarp SmartWeight og Road Force teknologi der gennemsnitligt reducerer 66 tilbagevendelser årligt

 

Invester i din sikkerhed i trafikken og undgå trakfikuheld, samt tilbagevendende regninger, med hjælp fra Gummiværkstedet.

Som bilejer kan det være svært at danne et overblik over alle de nødvendige services din bil kræver, og hvornår det så er den rette tid til disse.

Afbalancering af dine hjul omhandler en måling af hjulenes balance under rotation. Med vores afbalanceringsmaskine kan vi nemt og professionelt opfange indikationer på hvor en eventuel modvægt skal placeres. Med denne måling kan vi sørge for at alle hjulene er i balance.

Men hvornår bør dine dæk afbalanceres?

En god tommelfingerregel at gå ud fra er at få et service tjek hvert 1-2 år, eller cirka per 5-10 tusinde kørte kilometer. Derudover er det også oplagt med en afbalancering ved køb af nye dæk, fælge eller hjul.

Konsekvenserne for at køre med dæk som ikke er afbalanceret, bunder ud i ubehagelige rystelser, som bevirker stort slid på ophæng, styretøj, dæk og roterende dele.

Hos Gummiværkstedet sørger vi for en professionel og korrekt afbalancering som fordeler vægten korrekt, så du trygt kan begå dig i trafikken og undgå større ubehagelige reparationer i fremtiden.

Kontakt os for professionel hjælp til din næste afbalancering eller for at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig og din bil via telefon 7562 7130 eller send os en mail på info@gummivaerkstedet.dk, eller benyt kontaktformularen her på hjemmesiden.

SEND OS EN BESKED

Vi tilbyder forskellige service inden for dæk og fælger. Har du spørgsmål kan du altid ringe til os på 7562 7130 eller bruge kontaktformularen til at sende os en besked.

Gummiværkstedet

Chr. Holmsgade 13
8700 Horsens
CVR-nr.: 2328 5428

Telefon: 7562 7130
E-mail: info@gummivaerkstedet.dk

Åbningstider

Mandag til Torsdag: 8:30 - 16:00
Fredag: 8:30 - 15:00
Lørdag: Efter aftale

Garanti for kvalitet

Her finder du os