Michelin kvalitetscertificeret

Gummiværkstedet er et dækcenter der prioriterer topkvalitet, moderne metoder, og kundekontakt. Derfor er vi stolte over, at være en del af Michelin kvalitetscertificering. Det betyder, at du som kunde hos Gummiværkstedet altid kan forvente en ekstra professionel service der vægter services som nævnt nedenfor højt:

  • Professionelt udført arbejde
  • En kundekontakt over standard
  • En virksomhed der tager ansvar overfor medarbejdere og miljø
  • Maskiner og udstyr i topkvalitet og topstand

 

Kvalitetscertifikatet fra Michelin betyder at vi hos Gummiværkstedet lever op til høje krav til kompetencer, kundepleje, arbejdsmiljø, tydelig kommunikation og gennemsigtighed når det angår priser på produkter og services.

Derudover gives der kontinuerlig uddannelse i dæk-teknologi, hvilket sørger for at vi konstant kan tilbyde dig en service i topkvalitet.

Kontakt dit Michelin certificerede værksted i dag for at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig og din bil via telefon 7562 7130 eller send os en mail på info@gummivaerkstedet.dk, eller benyt kontaktformularen her på hjemmesiden.

SEND OS EN BESKED

Vi tilbyder forskellige service inden for dæk og fælger. Har du spørgsmål kan du altid ringe til os på 7562 7130 eller bruge kontaktformularen til at sende os en besked.

Gummiværkstedet

Chr. Holmsgade 13
8700 Horsens
CVR-nr.: 2328 5428

Telefon: 7562 7130
E-mail: info@gummivaerkstedet.dk

Åbningstider

Mandag til Torsdag: 8:30 - 16:00
Fredag: 8:30 - 15:00
Lørdag: Efter aftale

Garanti for kvalitet

Her finder du os