Dækopbevaring

Dækopbevaring er ikke altid så simpelt som man skulle tro, især ikke hvis du kunne tænke dig at bremse dækkenes aldring mest muligt.

For at opbevare din dæk korrekt er det vigtigt med et tørt, køligt og mørkt rum. Dækkene skal helst stables på et dækstativ eller hængende. Dæk uden fælge skal derimod opbevares stående, og det anbefales at de drejes rundt i løbende. Derudover anbefales det at kontrollere mønsterdybden på hjulene, så du kan sikre dig at de er klar til den nye sæson.

Der er altså mange forskellige kriterier til en korrekt dækopbevaring som bedømmes ud fra forskellige faktorer. Derfor er det bl.a. en dårlig ide at opbevare dine dæk i et haveskur eller på loftet.

Hos Gummiværkstedet tilbyder vi dækopbevaring i vores dækhotel for at sikre dig opbevaring under alle de korrekte konditioner. Vi sørger for alt det praktiske så du intet har at bekymre dig om.

Kontakt os for professionel hjælp til dækopbevaring eller for at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig og din bil via telefon 7562 7130 eller send os en mail på info@gummivaerkstedet.dk, eller benyt kontaktformularen her på hjemmesiden.

SEND OS EN BESKED

Vi tilbyder forskellige service inden for dæk og fælger. Har du spørgsmål kan du altid ringe til os på 7562 7130 eller bruge kontaktformularen til at sende os en besked.

Gummiværkstedet

Chr. Holmsgade 13
8700 Horsens
CVR-nr.: 2328 5428

Telefon: 7562 7130
E-mail: info@gummivaerkstedet.dk

Åbningstider

Mandag til Torsdag: 8:30 - 16:00
Fredag: 8:30 - 15:00
Lørdag: Efter aftale

Garanti for kvalitet

Her finder du os