Aircondition service og opfyldning

De fleste bilejere kender til luksuriøsiteten af aircondition. Men kender du til den regelmæssige vedligeholdelse der kræves for at vedligeholde et sundt indeklima i bilen?

Det anbefales stærkt at der udføres et eftersyn på dit aircondition- eller klimaanlæg omtrent en gang om året for at sikre dit anlægs optimale funktion. Årligt mister alle aircondition anlæg mellem 10-20% kølemiddel, hvilket forringer køleevnen betydeligt.

Derudover er det vigtigt med en gennemgående rensning af systemet, hvilket dekontaminerer airconditionanlægget. Dette er med til at sørge for en udrensning af bakterier som bl.a. fører til dårlige lugte og et usundt indeklima.

Hos Gummiværkstedet har vi alt den nødvendige erfaring og ekspertise for at kunne udføre en professionel service af din bil, i en høj kvalitet.

Kontakt os for professionel hjælp til din næste aircondition service eller for at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig og din bil via telefon 7562 7130 eller send os en mail på info@gummivaerkstedet.dk, eller benyt kontaktformularen her på hjemmesiden.

SEND OS EN BESKED

Vi tilbyder forskellige service inden for dæk og fælger. Har du spørgsmål kan du altid ringe til os på 7562 7130 eller bruge kontaktformularen til at sende os en besked.

Gummiværkstedet

Chr. Holmsgade 13
8700 Horsens
CVR-nr.: 2328 5428

Telefon: 7562 7130
E-mail: info@gummivaerkstedet.dk

Åbningstider

Mandag til Torsdag: 8:30 - 16:00
Fredag: 8:30 - 15:00
Lørdag: Efter aftale

Garanti for kvalitet

Her finder du os