Dækskifte / hjulskifte

Dækskifter Hunter TRC1 Revolution®

Hos Gummiværkstedet er vi stolte over at kunne skille os ud med det allernyeste  teknologi indenfor branchen så, at vi kan tilbyde vores kunder den allerbedst sikkerhed.

Dette kan dækskifte innovationen Hunter TRC1 Revolution hjælpe os med. Denne maskine er en fuldautomatisk dækskifter med en enkel og lige til arbejdsproces. Maskinen mindsker tidsforbruget og derudover kan vi bl.a. garantere alle vores kunder:

  • Hurtig luftopfyldning
  • Mindsket risiko for fælgskader
  • Fejlfri service
  • Nemt og hurtigt dækskifte

Gummiværkstedet dækcenter udbyder dækskifte. Dette omhandler selvfølgelig sæsonskift af sommer- og vinterdæk. Dog kender størstedelen af bilejere ikke til de yderligere kendetegn man skal være opmærksom på når bilen skal til service. Ved du hvornår det er tid til dækskifte?

Dækkene udsættes konstant for slitage, aldring og beskadigelse. Kendetegnene for at din bil trænger til hjulskifte kan bl.a. være:

  • Voldsomme vibrationer
  • Dækkenes alder
  • Beskadigede dæk
  • Et dækmønster på under 1,6 mm

Aldring at dæk forårsager et dårligere greb og nedsætter din og dine medtrafikanters sikkerhed i trafikken. Derudover er det en brud på loven at køre med slidte dæk.

I sidste ende kan det blive langt dyrere at undgå et hjulskifte, og den bedste investering er derfor altid at være opmærksom på kendetegnene for nødvendigt dækskifte, før det er for sent.

Hos Gummiværkstedet står vi altid til rådighed for at hjælpe dig, og servicere din bil.
Vi sikrer dig en professionel og høj kvalitetsservice, så du trygt kan begå dig i trafikken

Kontakt os for professionel hjælp til dit næste hjulskifte eller for at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig og din bil via telefon
7562 7130 eller send os en mail på info@gummivaerkstedet.dk, eller benyt kontaktformularen her på hjemmesiden.

SEND OS EN BESKED

Vi tilbyder forskellige service inden for dæk og fælger. Har du spørgsmål kan du altid ringe til os på 7562 7130 eller bruge kontaktformularen til at sende os en besked.

Gummiværkstedet

Chr. Holmsgade 13
8700 Horsens
CVR-nr.: 2328 5428

Telefon: 7562 7130
E-mail: info@gummivaerkstedet.dk

Åbningstider

Mandag til Torsdag: 8:30 - 16:00
Fredag: 8:30 - 15:00
Lørdag: Efter aftale

Garanti for kvalitet

Her finder du os